7400 Kaposvár, Baross Gábor utca 8-10.   •   Nyitva Hétfő-Péntek 8:30-17:30 Szombat 8:30-12:00

A Baross Szőnyegáruház és csapata

Bemutatkozunk

7400 Kaposvár, Baross Gábor utca 8-10.
Nyitva hétfő-péntek 8:30-17:00
szombat 8:30-12:00

Történetünk

A több mint 20 éves múltra visszatekintő Baross Szőnyegáruház története 1997-ben indult, ekkor indította ugyanis Horváth István vállalkozását, a Baross Gábor utcai tejüzem romos raktárépületének átalakításával. A bolt kezdetben az alagsorban működött 3 alkalmazottal, ami 2011-ben egy modern, minden igénynek megfelelő, 3 szintes épületté nőtte ki magát a Dél-Dunántúl legnagyobb padló- és darabszőnyeg, parketta, pvc padló, függöny, karnis és kiegészítő választékával és 10 munkatársával.

Az üzlet folyamatos fejlődéséhez az is jelentősen hozzájárult, hogy 2006-ben István felesége Erika, 2016-ban pedig fiuk Balázs is csatlakozott a vállalkozáshoz, elnyerve ezzel annak igazi családi mivoltát. 

2011-ben az épület teljes felújításon esett át, a legnagyobb változást viszont a 3. emelet megépítése hozta. Az irodák felköltözésével jelentős hely szabadult fel az áruk kényelmes bemutatásához.

Évente több mint 7.000 elégedett vevőt szolgálunk ki, munkatársaink elhivatottsága és a szakszerű kiszolgálás mellett annak köszönhetően, hogy áruházunkban a legolcsóbbtól a prémium kategóriáig minden megtalálható. Termékeink révén, és melegburkolási és függönyözési munkáink során már több száz lakás és ház, több tízezer négyzetméter iroda és egyéb létesítmény készült el vagy újult meg, nem csak a megyében, hanem az egész országban, és Európa több országában is.

Számos városi és megyei intézmény, önkormányzat, szálloda, sportlétesítmény és iskolai tornacsarnok is a kivitelezésünkben készült, a legújabb technológiák alkalmazásával.

Csapatunk

Mára családunk 3 tagja vesz részt a cég napi szintű működtetésében. A függöny- és lakástextil emeleten 4 varrónő, a szőnyeg és padló részlegen pedig egy férfi kollégánk szolgálja ki vásárlóinkat. Az áruházban dolgozó minden munkatársunk kiváló kompetenciával rendelkezik mind az értékesítés területén, mind saját szakterületeiken, így bátran fordulhat hozzánk komplex szakmai kérdések esetén is.

Megrendelt kivitelezési munkáinkat további 3 szakember végzi a helyszínen.

Horváth István

1997-ben indult ez a most már több mint 21 éve tartó kaland, ami a teljes Horváth család életében nagy változást hozott. A ’90-es évek közepén ismerkedtem meg alaposabban a szőnyegek és PVC-k világával, melyre végül a vállalkozást is alapítottam.

Önerőből megvásároltuk az egykori Baross Gábor utcai tejüzem épületét, melynek alagsorában kezdte meg az üzlet a működését 3 alkalmazottal. Az évek előrehaladtával kezdtük magunkat kinőni, így bővítettünk az földszint irányába, majd új 2 új emelettel bővült az épület, mely a függöny és lakástextilnek és az irodáknak adott otthont.

A cégvezetői és döntéshozói teendők mellett az ügyfélkapcsolatok gondozása és a kivitelezési munkák koordinálása teszik ki a mindennapjaim részét. Úgy érzem, 20 év után is ugyanolyan örömmel és boldogsággal tölt el az alkotás és értékteremtés eredménye.

A munka mellett egyre több időt igyekszem most már a családdal tölteni, különösképp az unokákkal, szabadidőmben pedig szívesen teniszezek.

Horváth Erika

Szinte a nyitás óta rendszeresen segédkeztem a vállalkozás körüli teendők intézésében, amely 2006-tól már teljes munkaidőben is a mindennapjaim részévé vált.

Családi vállalkozás lévén az én munkám is rendkívül szerteágazó. Egyszerre koordinálom az adminisztrációs, árajánlatokhoz és szerződésekhez kapcsolódó folyamatok előkészítését, de vannak rendelésekhez és a munkatársakhoz kapcsolódó teendőim is.
Nagyon büszke vagyok a textil és függöny osztályunk elindítására, amelynek kialakításában és mindennapjainak koordinálásában is vezető szerepet töltök be a mai napig is.

Szabadidőmben szívesen töltöm az időt a családdal, valamint aktív kikapcsolódással, legyen az síelés vagy biciklitúra.

Horváth Balázs

Már egészen fiatalon belecsöppentem a vállalkozás életébe. 12 éves korom óta minden nyarat a Szőnyegáruház körüli teendők segítésével töltöttem, amely egy pesti közgáz diploma és két multiknál töltött évet követően végül 2016-tól vált újra a mindennapjaim részévé.

Az üzletben több szervezési és koordinációs feladatot is én látok el, valamint intézem a beszerzéshez és reklámhoz kapcsolódó teendőket is. A laminált padló és padlószőnyeg részlegen a napi szintű értékesítésben is otthonosan mozgok. Folyamatosan tanulok bele a vállalkozást érintő legapróbb folyamatokba is, hiszen közös célunk, hogy az áruház a 3. generáció idején is sikerrel működjön majd.

Szabadidőmet barátnőmmel, barátaimmal és Radar kutyámmal töltöm szívesen.

Dibuszné Aracs Edina
Skandera László
Laci 1997 óta, szinte a kezdetektől kiemelkedő munkatársa a padló és PVC osztálynak. Aktívan részt vesz a vevőkkel kapcsolatos feladatok intézésében, de magabiztosan kezeli a szőnyeg szegőgépet is. Több tucat ifjú kollégát tanított már be a 20 év alatt, munkájában leginkább azt szereti, hogy változatos és hogy emberekkel foglalkozhat, legyenek vásárlók vagy munkatársak.
Sebestyén Diána

Dia 6 éve erősíti a Baross Szőnyegáruház függönyosztálynak csapatát. A Zichy női ruhakészítő szakjának elvégzése után  csatlakozott a munkatársak közé, és az azóta eltelt időszakban magas szinten elsajátított minden lakástextíliákhoz kapcsolódó tevékenységet, is legyen az varrás vagy felrakás. A munkában legjobban az az szereti, hogy emberekkel foglalkozhat, valamint, hogy gyakran oldhat meg egyedi igényekhez kapcsolódó megbízásokat.

Szentgyörgyi Richárd
Szabó Dávid

év

m2 alapterület

szint

féle termék

vásárló évente

Horváth Balázs

Foglaljon időpontot!

Tapasztalt kollégáink garanciát jelentenek a minőségi kiszolgálásra.

Foglaljon időpontot telefonon, amikor munkatársunk csak az Ön rendelkezésére áll, bárhol is tart a felmérés, kiválasztás, megrendelés, kiszállítás folyamatában.

Telefon

06(82) 511-015

Email

info@barossaruhaz.hu

Foglaljon időpontot!

Tapasztalt kollégáink garanciát jelentenek a minőségi kiszolgálásra.

Foglaljon időpontot telefonon, amikor munkatársunk csak az Ön rendelkezésére áll, bárhol is tart a felmérés, kiválasztás, megrendelés, kiszállítás folyamatában.

Horváth Balázs

Telefon

06(82) 511-015

Email

info@barossaruhaz.hu

Áruházunk 3 munkakörbe keres munkatársat

Álláslehetőség a Baross Szőnyegáruháznál

Baross Szőnyegáruház

Családi vállalkozás 21 éve Kaposváron. Minden szinten szinte minden, a megye legnagyobb padló-, szőnyeg- és lakástextil választéka.

elérhetőségeink

7400 Kaposvár, Baross Gábor u. 8-10.

Nyitva tartás:
hétfőtől-péntekig: 8:30-17:30
szombat: 8:30-12:00

Kapcsolat:
+36-(82) 511-015
info@barossaruhaz.hu

Minden jog fenntartva ®   |   Baross Szőnyegáruház 2019   |   Az oldalt a Vevőszerző Műhely készítette